16-20 oktober 2013 Miniatuur 3D-print van jezelf

ADELaat een miniatuur 3D print van jezelf maken. Bezoekers van het Amsterdam Dance Event kunnen van zichzelf een levensechte miniatuur laten maken. Er zijn twee soorten modellen: de 3D-prints van het materiaal PLA kunnen meteen worden meegenomen. Die in polyamide of Full Color Composite worden nagestuurd.

Het inscannen gebeurt met een nieuw hightech apparaat: de 3D-fullbodyscanner. Deze scanner, die via 3DSVP in te huren is op locatie, wordt ter plekke opgebouwd. Bijna alles is volgens het bedrijf in te scannen: van mens tot paard. Tijdens het evenement wordt een ‘muur’ van twintig Ulitmaker Original printers opgesteld.

De achttiende editie van ADE is ook dit jaar het grootste clubfestival ter wereld. Van de driehonderdduizend bezoekers komen er zo’n zestigduizend uit het buitenland. Op tachtig locaties in Amsterdam worden zo’n driehonderd feesten gegeven, waarbij clubs en programmeurs alles uit de kast halen. Dat gebeurt op muzikaal, maar ook op creatief gebied. Zo laat je bijvoorbeeld  een 3D print van jezelf maken.

3DSVP is vestigde zich in januari dit jaar in Meneer Paprika in de Koningstraat te Haarlem. Hier kunnen bezoekers cadeaus laten printen. Het Haarlemse bedrijf 3DSVP maakt miniatuur 3D-prints.

Evenement: Amsterdam Dance Event
16-20 oktober 2013
Locatie: TonTon Club, Sint Annendwarsstraat 6, Amsterdam
Kosten: gratis

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

     

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>